SAFARI I NORD-TANZANIA

Parkene i Nord er velkjente og populære som reisemål for Safari i Afrika. Legendariske Serengeti Nasjonal Park har endeløse savanner og er vel kjent for den årlige migrasjoner av millioner av gnuer….og løver, leoparder, elefanter, neshorn, og afrikanske bøfler.

Stepper - savanner - natur og dyr - SAFARI

Migrasjon av gnuer

Nesehorn - et sjeldent syn

Elefanter glemmer aldri...

Flokken tar vare på hverandre

King of King

Avreisedato

når det passer deg

Antall netter

hvor lenge ønsker du?

Hva er ditt

budsjett

Safari er en uforglemmelig opplevelse

Drømmer du om å være i nærheten av løver, elefanter, bøfler, sjakaler, leoparder for å nevne noen av dyrene vi kan oppleve når vi kjører rundt på savannen.  Våre guider er rutinerte, spotter dyrene og har lokal kjennskap til parkene, og på denne turen besøker vi 4 parker i Nord-Tanzania. Din drøm om Safari i Afrika vil bli til virkelighet når du blir med til Serengeti, Ngorogoro, Lake Manyara og Tarangire.

Tarangire

Tarangire har blant annet verdens største forekomst av elefanter. Her er det også mye roligere og færre besøkende enn andre parker nord i Tanzania.

Lake Manyara

Her får du definitivt “jungelfølelsen” med det samme du entrer parken som er kjent for sine tre-klatrende løver og for å være en veldig frodig og grønn park.

Serengeti

Denne parken er virkelig et villmarkas mekka med sine berømte sletter, som gir deg muligheten til å se The Big Five.

Ngorogoro

Parken er et naturens 8 under i verden og imponerer med en diameter på 19 km og 260 kvkm krater. Mer enn 30 000 dyr inkludert det svarte neshornet har sitt hjem her – en genuin opplevelse.

Bomani Beach

Bomani Beach Bungalows er et hotell 60 km nord for Dar es Salaam, nærmere bestemt i landsbyen Mlingotini med 2 500 innbyggere. Hotellet er etablert av Solfrid Gjengset og ligger ved kystens eneste lagune, i det Indiske hav.  Her er 12 rom fordelt på små bungalower, alle med utsikt mot sjøen. Hit opplever vi  det genuine, i et nært møte med mennesker, natur og kultur. Omgivelsene innbyr til total avslapping, samtidig som det er mulig å delta i aktiviteter som båttur, dykking og snorkling. Vi kjører utflukter til landsbyer og byer i området. Her kan du lese mer om Bomani Beach.

Zanzibar

Zanzibar er en øygruppe og  selvstendig del av Tanzania. Hovedøyene er Unguja og Pemba samt mindre øyer som ligger rundt disse. Zanzibar har vært besøkt av arabiske og portugiske handelsfolk og var kontrollert av det omanske sultanatet  før det ble britisk i 1890. Først i april 1964 slo Zanzibar seg sammen med den gang Tanganyika og ble omdøpt til Tanzania i oktober samme år.  Zanzibars hovedstad er Stone Town og står i dag på UNESCO´s verdensarvliste.

Zanzibars hovedindustrier er krydder og turisme

INSPIRASJON OG MULIGHETER

Eller ring oss på 41 46 56 68 eller 90 60 06 62. Vi er tilgjengelig alle ukedager 9 – 17.

Programmet setter vi sammen slik at dette blir en tur du aldri vil glemme!

KONTAKT OSS

E-post: info@pearljourneys.com
Telefon: (+47) 414 65 668

Adresse: Gjert Sørensens vei 40, 4879 Grimstad