PEARL JOURNEYS

Genuine reisemål – nære møter med mennesker, natur og kultur
Vi begynte som AD Travel i 1996 – nå er vi Pearl Journeys AS – Perlereiser – og viser vei til våre ”perler” både i Afrika og Europa. De autentiske opplevelsene setter varige, positive spor – hos deg som reisende og hos dem vi besøker. Vår lokalkunnskap er din trygghet når du reiser med oss. Enten du velger en individuell tur, spesielt tilrettelagt for deg og dine, en gruppetur eller tematur. Dette er opplevelsene du aldri glemmer!

2020-21: Vi har ikke bare overlevd pandemien,
men skaffet oss nye partnere som genererer flere reisemål og mange nye tema. Følg med oss!

EN VISJON BLIR VIRKELIGHET

Solfrid Gjengset

Gründer og daglig leder

Daglig leder Pearl Journeys AS og Bomani Beach Bungalows Ltd
Hun ble fascinert av Afrikas kultur og natur allerede da hun startet sitt liv i Tanzania i 1996. Veldig kjapt vokste ønsket fram om å dele disse erfaringene med andre, samt å bidra til verdiskaping i dette landet som manglet så mye. Derfor startet hun som turoperatør (2004) og etablerte sitt eget hotell i Tanzania (2007).

Hun har pedagogisk bakgrunn og erfaring fra bl.a. utvikling av pedagogisk utdanning. Freelance-journalistikk ble mer enn en «hobby» en periode. Siden 2000 har hun jobbet i næringsliv og underveis tatt utdanning på BI og Universitetet i Sør-Øst.

HVORFOR REISE MED PEARL JOURNEYS?

Genuine reiser – autentiske opplevelser som gir innsikt og utvikling er reiser med mening. Vi tar hensyn til kultur og miljø på alle våre reiser. For oss er ansvarlig turisme en selvfølge. Det skal sette positive spor hos deg og hos de vi besøker.
Vi navigerer etter våre verdier som er Ansvar – Likeverd – Rettferdighet, har erfaring, lover kvalitet og service til deg som er vår gjest.
1

ANSVAR

ANSVAR

Vi skal bidra til verdiskapning der vi ferdes og vi er opptatt av menneskerettigheter, ansvarlig turisme, respekt for lokal kultur og religion. Med Sharing for Life strekker vi ut en hånd for barnas fremtid ved å hjelpe barn og ungdom med utdannelse
N

KVALITET

Kvalitet

Dine krav og forventninger som kunde hos oss er vår kvalitetsstandard. Derfor er det viktig at vi under planlegging av reisen forstår hva som er mål nr 1 for opplevelse på din reise og hva du aller helst ønsker å unngå.

ERFARING

Erfaring

Vi har mer enn 20 års erfaring i Afrika og enda lengre i Europa. Med vår lokalkunnskap og vårt nettverk skaper vi trygghet for en vel planlagt reise og DIN tur blir uforglemmelig.
.

SERVICE

Service

Når du kontakter oss skal du oppleve at vi er her for deg, fra første kontakt til du er vel hjemme igjen. Da kontakter vi deg fordi vi kontinuerlig ønsker å forbedre våre produkter. Når du er på reise har vi 24/7 service for deg og våre lokale representanter er der for å gi deg den assistansen du trenger.

Vi elsker å snakke om reiser - ta kontakt!

Solfrid Gjengset har engasjert seg Mlingotini og bygd sitt hotell, Bomani Beach Bungalows i landsbyen. Her tar vi medansvar og hjelper barn og unge med skole og utdannelse og har startet fondet SHARING FOR LIFE – Barnas Fremtid vårt Ansvar

 

KONTAKT OSS

E-post: info@pearljourneys.com
Telefon: (+47) 414 65 668

Adresse: Gjert Sørensens vei 40, 4879 Grimstad