PEARL JOURNEYS

Genuine reisemål – nære møter med mennesker, natur og kultur – opplevelser med mening

Vi begynte som AD Travel i 1996 – nå er vi Pearl Journeys AS – Perlereiser – og viser vei til våre ”perler” både i Afrika,Europa og snart i India. De autentiske opplevelsene setter varige, positive spor – hos deg som reisende og hos dem vi besøker. Vår lokalkunnskap er din trygghet når du reiser med oss. Enten du velger en individuell tur, spesielt tilrettelagt for deg og dine, en gruppetur eller tematur. Dette er opplevelsene du aldri glemmer!

Teamet vårt:

-Elsa Grimsmo

Produkt og Marked
Elsa er fasinert av menneskers forskjelligheter og de muligheter vi har for å nå resultater gjennom egeninnsikt, motivasjon og mestring. Ved siden av sin jobb i Pearl Journeys jobber hun freelance i næringslivet med fokus på å mobilisere og utfordre menneskers talenter gjennom coaching, mentoring, kurs og trening. Målet er økt prestasjon, engasjement, glede og balanse i eget liv.

Gjennom nesten 20 år har hun jobbet i reiselivsbransjen med produksjon, markedsføring og salg. I Pearl Journeys har hun det samme ansvaret og arrangerer gjerne gruppeturer med Fokus og oppmerksomhet på det autentiske reisemålet. Senk skuldrene, ta i bruk alle sansene, opplev det genuine øyeblikk i nære møter med mennesker, natur og kultur.

-Solfrid Gjengset

Gründer og daglig leder
Daglig leder Pearl Journeys AS og Bomani Beach Bungalows Ltd
Hun fikk sin fasinasjon for Afrikas kultur og natur allerede da hun startet sitt liv i Tanzania i 1996. Veldig kjapt vokste ønsket fram om å dele disse erfaringene med andre, samt å bidra til verdiskaping i et land som manglet mye. Derfor startet hun som turoperatør (2004) og etablerte sitt eget hotell i Tanzania (2007).
Hun har pedagogisk bakgrunn og erfaring fra bl.a. utvikling av pedagogisk utdanning. Freelance-journalistikk ble mer enn en «hobby» en periode. Siden 2000 har hun jobbet i næringsliv og underveis tatt utdanning på BI og Universitetet i Sør-Øst.

-Per Kristian Johnsen

Økonomi og System
Per Kristian har lang reise-erfaring både i jobbsammenheng og som ferieturist. Interessen har vært å finne frem til steder og opplevelser som ikke er en del av den typiske masseturismen.
Det er fortsatt mange steder å oppdage, og samtidig er det å dele oppdagelsene med andre en dobbelt glede. Vi snakker om reiser med mening – å kunne bruke reiser til å bidra – og sette spor.

Per Kristian har IT bakgrunn og holder Pearl Journeys IT systemer i gang. I tillegg er det administrasjon og regnskap som er hans hovedansvar – men han er også med på utvikling av nye reisemål for Pearl Journeys. Når han ikke jobber med reiser er han freelance IT konsulent og har vært med å utvikle konseptet Business Smart – en unik metode for å implementere nye systemer – med fokus på menneskene i prosjektet.

HVORFOR REISE MED PEARL JOURNEYS?

Genuine reiser – autentiske opplevelser som gir innsikt og utvikling er reiser med mening. Vi tar hensyn til kultur og miljø på alle våre reiser. For oss er ansvarlig turisme en selvfølge. Det skal sette positive spor hos deg og hos de vi besøker.
Vi navigerer etter våre verdier som er Ansvar – Likeverd – Rettferdighet, har erfaring, lover kvalitet og service til deg som er vår gjest.

1

ANSVAR

ANSVAR

Vi skal bidra til verdiskapning der vi ferdes og vi er opptatt av menneskerettigheter, ansvarlig turisme, respekt for lokal kultur og religion. Med Sharing for Life strekker vi ut en hånd for barnas fremtid ved å hjelpe barn og ungdom med utdannelse

N

KVALITET

Kvalitet

Dine krav og forventninger som kunde hos oss er vår kvalitetsstandard. Derfor er det viktig at vi under planlegging av reisen forstår hva som er mål nr 1 for opplevelse på din reise og hva du aller helst ønsker å unngå.

ERFARING

Erfaring

Vi har mer enn 20 års erfaring i Afrika og enda lengre i Europa. I India har vår partner mer enn 100 års erfaring. Med vår lokalkunnskap og vårt nettverk skaper vi trygghet for en vel planlagt reise og DIN tur blir uforglemmelig
.

SERVICE

Service

Når du kontakter oss skal du oppleve at vi er her for deg, fra første kontakt til du er vel hjemme igjen. Da kontakter vi deg fordi vi kontinuerlig ønsker å forbedre våre produkter. Når du er på reise har vi 24/7 service for deg og våre lokale representanter er der for å gi deg den assistansen du trenger.

Solfrid Gjengset har engasjert seg Mlingotini og bygd sitt hotell, Bomani Beach Bungalows i landsbyen. Her tar vi medansvar og hjelper barn og unge med skole og utdannelse og har startet fondet SHARING FOR LIFE – Barnas Fremtid vårt Ansvar

Vi elsker å snakke om reiser - ta kontakt!