JUL PÅ BOMANI BEACH - MLINGOTINI TANZANIA

Jul- og nyttårsfeiring
Bomani Beach Bungalows

Priseksempel pr. person
når min. 4 personer reiser sammen:
fra: 11 800,-
Antall dager: 10 dager

EN ANNERLEDES JUL …

DET ER JULEAFTEN OG TROPENATT…. EN OPPLEVELSE DU IKKE VIL GÅ GLIPP AV
Tradisjoner skal følges på Bomani som hjemme, selv om alt er annerledes – ja, kanskje helt snudd på hodet.
I restauranten er det pyntet til jul med de flammerøde blomstene fra The Flame Tree, nye hvite og røde duker på bordene. Hvite stjerner, lys og røde trehjerter har komment på plass og det samme har lys-reglene med hvite pærer, – det er en magisk stemning i tropenatta.

På kjøkkenet er julematen klar – også denne anderledes. Det hele er litt surrealistisk: Frank Sinatra jubler: ”I’m dreaming of a white Christmas!” og «Jinglebells » toner over høytaleren i restauranten når du som gjest  kommer for å feire juleaften i helt anderledes omgivelser.

 

Nå har du muligheten til å oppleve en helt annerledes juleferie.
Her blir det minner for livet.

Prisen inkluderer:
7 netter på BOMANI Beach BUNGALOWS og
Safari i Mikumi Nasjonalpark med 2 netter i parken

Vi ordner med skyss til hotellet fra flyplassen i DAR til BOMANI Beach BUNGALOWS hvor en deilig buffet er inkludert juleaften eller nyttårsaften og frokost er inkludert alle dager. Vi arrangerer:
-Landsbyvandring -Båttur i lagunen -Kulturopplevelser i restauranten  -Tilgang på spill og andre aktiviteter på hotellet

Safari til Mikumi Safari park starter med at dere blir hentet på BOMANI Beach med Safaribil som kjører til parken. Her innlosjeres dere i  hytter og det serveres helpensjon som er inkludert. Det blir Game drives med dyreopplevelser tett på og etter 2 hele dager blir det skyss tilbake til Bomani eller til flyplassen i Dar for retur hjem.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Du kan sende oss en m mail på info@pearljourneys.com eller ringe oss på 41 46 56 68. Du kan også besøke oss på DET lille GALLERI (www.detlillegallerigrimstad.com), hvor vi har kontortid etter avtale, slik at det passer for deg.