Familieferie i Tanzania

VILT – VAKKERT OG TRYGT

Bomani Beach Bungalows - connecting-rooms

Trommekurs - lag din egen tromme og lær å spille som en innfødt

Trommemaker

Vi hilser på barna i landsbyen - de gleder seg over besøk

Båttur i en ekte afrikansk fiskebåt

Strandhog - med snorkling

Safari - turens høydepunkt?

PERLER, EKTE OG AUTENTISK

Ferielandet som har alt, fra bush – by, Fra fjellets topp, Kilimanjaro til havets bunn med korallrev og fiskeliv. Mellom alt dette finner du skog og fjell med masse turmuligheter og de uendelige steppene hvor dyrelivet florerer og du kan møte dem tett på. Ikke overraskende at Tanzania ble kåret til det beste safarilandet i 2017. Når du skal reise med oss på en familietur, er vi blitt enige om programmet på forhånd, samt at du kan improvisere opplevelser underveis. Vi legger vekt på å tilpasse opplegget etter barnas alder og familiens interesser. Vi har mer enn 20 års erfaring i landet.

Avreisedato

du bestemmer utreisedag

Antall netter:

hvor lang ferie har du

Budgett:

 Tenk opplevelse

Bomani Beach Bungalows

Bomani Beach Bungalows er et lite hotellet 60 km nord for Dar es Salaam, nærmere bestemt landsbyen Mlingotini med med 2 500 innbyggere. Hotellet er etablert av Solfrid Gjengseth og ligger ved kystens eneste lagune, i det Indiske hav.  Her er 12 rom fordelt på små bungalower hvor alle med utsikt mot sjøen. Hit reiser vi for å oppleve det genuine, i et nært møte med mennesker, natur og kultur. Omgivelsene innbyr til total avslapping, samtidig som det er mulig å delta i aktiviteter som båttur, dykking og snorkling. Vi kjører utflukter til landsbyer og byer i området. Her kan du lese mer.. http://bomanibeach.com

Mikumi Nasjonalpark

Parken ble opprettet i 1964, og omfatter et område på ca 3 230 km² og er landets fjerde største nasjonalpark. Parken refereres ofte til som «Serengeti i miniatyr», fordi her tilbys den klassiske og langstrakte savannen, bare avbrutt av et ensomt akacietre, nå og da. Med andre ord akkurat slik viser det for oss når vi hører  safari og Afrika i samme setning. Parken har et rikt dyreliv som kan nytes hele dagen, og til slutt en fantastiske solnedgang. Mikumi har ennå ikke fått den berømmelse og anerkjennelse det fortjener (fra massene av turister), heldigvis – sier vi. For det  er langt færre turister i Mikumi enn de fleste andre parker med samme topografi.

Zanzibar

Zanzibar er en øygruppe og  selvstendig del av Tanzania Hovedøyene er Unguja og Pemba samt mindre øyer som ligger rundt disse. Zanzibar har vært besøkt av arabiske og portugiske handelsfolk og var kontrollert av omanske sultanatet  før det ble britisk i 1890. Først i april 1964 slo Zanzibar seg sammen med den gang Tanganyika og ble omdøpt til Tanzania i oktober samme år.  Zanzibars hovedstad er Stone Tone og står i dag på UNESCO´s verdensarvliste.

Zanzibars hovedindustrier er krydder og turisme

KONTAKT OSS

E-post: info@pearljourneys.com
Telefon: (+47) 414 65 668

Adresse: Gjert Sørensens vei 40, 4879 Grimstad