Tre land med Zambesielven som fellesnevner


Til Zambia, Zimbabwe og Botswana, Med ett reisemål-tre land har vi fokus på både game drives – safari og et mangfold av aktiviteter på Zambesielven. Vi besøker byene Victoria Falls, Livingstone og den lille byen Kasungula hvor de tre landene møtes. Sunset cruise på Zambesi elven og helikopter-tur over Victoria Falls gir minner for livet, Top-Spots!

Last ned våre tips om denne reisen

Bekreft under

Bli med oss til :

Zambia

Botswana

Zimbabwe

INSPIRASJON OG MULIGHETER

Du kan sende oss en mail eller ringe oss på 41 46 56 68 eller 90 60 06 62 vi er tilgjengelig alle ukedager 9 – 17.

Nyttig å vite:

Ferie og Helligdager

 

 

Visum
Valuta
Klima
Språk
Transfer
Innenriks flytrafikk er meget god, flyene er moderne og flyplassene i de store byene er av god standard. Tog og offentlige transportmidler for øvrig er for spesielt interesserte.

Veistandarden er meget varierende, og det kan være enkelte reisemål som krever noen timers kjøring. Trafikken oppleves som vill ved første møte, men det er en slags bisarr logikk  i kaoset.

Pearl Journeys benytter egne Mini-van’er med aircondition og førsteklasses engelsktalende og  kunnskapsrike sjåfører til all transport. Alle våre reisende møtes ev lokale representanter ved flyplasser og i all interntransport, og ved severdigheter benyttes egne, dedikerte engelsktalende guider.

KONTAKT OSS

E-post: info@pearljourneys.com
Telefon: (+47) 414 65 668

Adresse: Gjert Sørensens vei 40, 4879 Grimstad