Dra dit peppern gror - Zanzibar

Safari - tett på dyrene

Tett innpå mennesker, natur og kultur

Autentiske Afrika

Vi setter spor i Mlingotini

Safari i Nord- Tanzania, sol og sjø ved det Indiske hav. Trygt vakkert og vilt, opplevelser i nære møter med land og folk. Du velger hvor mye du vil oppleve på denne turen. Vi tar deg med tett på mennesker, natur og dyr i et autentisk miljø. Vi møter Afrikas dyr – tett på med safari i de mest berømte nasjonalparkene. Vi beundrer Afrikas hverdag i lokale landsbyer. Bade- og strandliv i det Indiske hav, dans, matlaging, landsbyvandring og skolebesøk Bagamoyo, kulturopplevelser med folket tett på. Til slutt drar vi dit peppern gror.

Våre perler, ekte og autentiske

Safari i Serengeti og Ngorongoro med Migrasjon, landsbyliv og uberørt natur ved Det Indiske Hav, Zanzibar – Stone Town

Avreisedato

Antall netter

Pris fra

Safari i Nord Tanzania

Safari – Serengeti, Lake Manyara, Ngorogorokrateret

Det er klart for spennende dager på Safari med Afrikas kjente parker som Serengeti villmarkas mekka med sine berømte sletter, som gir deg muligheten til å se The Big Five. Lake Manyara er kjent for sine tre-klatrende løver og for å være en frodig og grønn park. Her får du definitivt “jungelfølelsen”. Ngorogoro krateret er naturens 8. under i verden og vil garantert imponere deg! 

Bomani Beach

Bomani Beach Bungalows er et lite hotellet 60 km nord for Dar es Salaam, nærmere bestemt landsbyen Mlingotini med med 2 500 innbyggere. Hotellet er etablert av Solfrid Gjengseth og ligger ved kystens eneste lagune, i det Indiske hav.  Her er 12 rom fordelt på små bungalower hvor alle med utsikt mot sjøen. Hit reiser vi for å oppleve det genuine, i et nært møte med mennesker, natur og kultur. Omgivelsene innbyr til total avslapping, samtidig som det er mulig å delta i aktiviteter som båttur, dykking og snorkling. Vi kjører utflukter til landsbyer og byer i området. 

Zanzibar

Zanzibar, en tropisk paradisøy i Det indiske hav, med en jungel av kokospalmer og hvite urørte strender. Opplev Zanzibar Town, og den gamle bydelen Stone Town hvor et sjarmerende virvar av trange smug, basarer og solblekede steinhus vekker nysgjerrigheten. Denne bydelen er så godt bevart og autentisk at den har fått en velfortjent plass på UNESCOs verdensarvliste

En reise til Zanzibar byr på vakre omgivelser, avslappende feriedager og en nytelse for alle sanser.

Vi lager det programmet som passer for deg

Du kan sende oss en mail eller ringe oss på 41 46 56 68 alle ukedager 9 - 17.

KONTAKT OSS

E-post: info@pearljourneys.com
Telefon: (+47) 414 65 668

Adresse: Gjert Sørensens vei 40, 4879 Grimstad