Elefanter i våtmark

Møte med elefanter

 

Zebra

En av savannens vanligste innbyggere

.

Akasietre

Et ensomt tre på en stor steppe

Kontrastenes kontinent – ditt Afrika

 Afrika er et overveldende kontinent hvor det venter deg natur- og kulturopplevelser samt sol, sjø og strand du knapt kan forestille deg. Landene øst i Afrika gir deg kultur og dyreopplevelser som tar pusten fra deg. Tanzania med sine unike safariopplevelser, Zanzibar for sjø-og strandliv og de tre landene som ligger så tett at de kan ses på som ett reisemål : Zambia, Zimbawe og Botswana.

Reis inn til Victoria Falls, avslutt opplevelsen med strandliv på Zanzibar eller reis sydover til Sørafrika. Eller hva med en unik togreise sydover med Rovos Rail?
Dette blir DIN TUR

 

Last ned vår e-bok om Autentiske Afrika:

    SAFARI – en reise i dyrenes rike

    I nasjonalparker har dyrene et trygt liv og vi legger opp at du skal møte dem  tett på, samtidig som vår ferdsel er slik at vi ikke forstyrrer dem. Hvilket land og hvilken park du skal velge, avgjøres av dine ønsker kombinert med vår lokalkunnskap. Vi vet hvor vi møter flest dyr og færrest turister, og hvilken park som passer ditt budsjett, hvor er de beste overnattingsmulighetene og hvor det er fint for barnefamiler? Med gode safaribiler, dyktige og hyggelige sjåfører/guider er Pearl Journeys’ Team klare til å lage en safaritur med alt du ønsker deg og mere til.

    Kontakt oss for en uforpliktende samtale

    Du kan sende oss en m mail på info@pearljourneys.com eller ringe oss på 41 46 56 68. Du kan også besøke oss på DET lille GALLERI (www.detlillegallerigrimstad.com), hvor vi har kontortid etter avtale, slik at det passer for deg.