Grete fra Gruppeturen

Gruppeturen i oktober 2015 hadde tema «Natur og kultur» og ble to uker med sterke møter med
land og folk. En av deltagerne sier det slik:   – foto SGJ_

Hei Solfrid og takk til deg også for en veldig innholdsrik og koselig tur. Jeg kom hjem med mange inntrykk i hodet mitt og måtte bruke noen dager på å sortere dem. Det først jeg må si er at du var den perfekte reiseleder. Jeg er sikker på at vi fikk oppleve ting som ingen andre har gjort før. Da tenker jeg på skoleavslutningen for avgangsklassen oppe i landsbyen. Det var litt av en opplevelse. (Red anm: Vi var ”Guests of honor” ved “Graduation” for 7. Klasse i landsbyen Mlingotini – der hotellet vårt BOMANI beach BUNGALOWS ligger. Her var sang, dans og gratulasjoner fra alleelevene, mens publikum – foreldre og naboer – fylte gårdsplassen og sørget for ellevill jubel.)

BOMANI beach BUNGALOWS
Likedan da du inviterte alle i landsbyen til ditt sted slik at de kunne kose seg og danse. Jeg vet ikke hvem som hadde det gildest, dem eller meg selv. Å få lov til å danse sammen med alle de unge guttene var utrolig morsomt. Å bo på Bomani beach Bungalows var også en opplevelse, så  enkelt men veldig koselig.

Så var det turen til Mikumi Nasjonalpark. Her fikk vi se mange dyr som kom tett innpå oss. Plassen vi bodde på her var også ypperlig, vannhullet rett på utsiden av spisestedet så vi kunne se på alle dyra som kom for å drikke.

En annen ting som var moro, var alle de fine rytmene når det gjaldt musikken deres. Du og du det fikk det til å krible både i bein og kropp. Jeg må heller ikke glemme alle de andre som jeg var sammen med i gruppa. Vi kom jo så godt overens med hverandre.

Til slutt takk for en flott tur. Dette blir et minne for alltid. Vi sees snart på kontoret ditt.
Hilsen Grete.

 

Fra Safaridager på den store gruppeturer

Flodhestenes morgenbad

Familiebad

Bøffelenes morgen ved vannhullet

Sebra i kø ved vannhullet

Luringer i vannskorpa ....

Skuffelse for noen