Familien Norøm; mor, far og to barn

har reist med Pearl Journeys tre ganger og planlegger nå ny tur til neste års. Litt av Heges beskrivelse kommer her:

Hei Solfrid!
Allerede på flyet hjem hadde jeg planer om å sende deg en mail. Vi varmer oss fremdeles på minnene fra turen!! Afrika-turen var fantastisk (vi har skåret den til terningkast 10!), både det vi kjøpte gjennom dere og resten av turen. Det å komme tilbake til Bomani tror jeg vi alle fire rangerer som et av de virkelige store høydepunktene på turen. Vi hadde vel vært der i 10 minutter da vi så
på hverandre og sa: «Når kan vi dra tilbake hit?» 🙂

Det er mange grunner til at vi har blitt så glade i Bomani. For oss (og det tror jeg er det beste gjenkjøpskortet dere har) handler det om stabilt personale. Det er ikke bare Bomani i seg selv  som er flott – det finnes mange vakre steder på jorden – men evnen Edvard (og også Hossa) har til å få deg til å tro at de kjenner deg igjen, at de nesten har ventet på deg, at du er velkommen etc er helt unik. Det var første gang vi traff Luksina, men hun ser ut til å ha samme kvaliteter. Passe vennlig, passe profesjonell – alltid klar for å yte den aller beste service. Vi gråt alle fire da vi la ut fra land med «Bomani-båten» på vei til Zanzibar……

Det at dere har fått massasjetilbud løfter stedet, og tilbudet om å lage mat med landsbykvinnene bør dere reklamere enda bedre for – det var hele turens beste måltid og en fantastisk opplevelse!

Det vi alle fire er veldig enige om (til og med de to tenåringsdøtrene våre) er at skaff for all del ikke wifi-tilgang! Det er nemlig det som er så unikt: Full avkobling!

Vi har tatt over 3000 bilder på turen. Mange fra Bomani og området rundt. Jeg sender deg noen senere når vi bare får sortert dem litt bedre.

Trenger du referanser en gang, er det bare å dele ut mobilnummeret mitt – 90 62 43 77,
evnt privat epost: 
hegenorom@gmail.com.

Vi kommer definitivt tilbake!
Nyt sensommeren enten du er her eller i Tanzania!

Beste hilsen
Hege