Når vi velger perler vi vil presenter for deg som vår kunde, gjør vi det ut fra vår lokalkunnskap og i tett samarbeid med våre solide partnere på destinasjonen.
For øyeblikket jobber vi med å presentere disse i detalj for deg, så nå nøyer vi oss med å så vidt lette litt «på sløret».

Ta kontakt med oss nå, så får du vite mer: info@pearljourneys.com

ITALIA

Italienske hemmeligheter – Bli med til det ukjente Italia

MATEN
Det italienske kjøkken handler hva jorda gir, friske og ferske råvarer – det ukompliserte. Samtidig er tilnærmingen ulik fra region til region – fra landsby til landsby. Her ligger mye av hemmeligheten – og attraksjonen.
I Maremma – i et unikt spenningsfelt mellom Roma i sør og Toscana i nord – tilberedes maten slik vi nordmenn elsker – med en kjærlig hengivenhet du knapt finner maken til noe annet sted.

VINENE
Italia er mest en sammenslutning av regioner. Det kommer særlig til uttrykk i landets viner. Her er det flere druetyper enn i noe annet land.
Maremmas viner – som Morellino di Scansano – har utviklet seg i skyggen av de store vinhusene i Firenze og Siena. De er gjerne mer raffinerte og eksklusive, som landsbyene der de kan nytes.

LANDSBYENE
Mange av landsbyene i grenseområdene mellom Lazio og Toscana er ukjente for folk flest. «Bortgjemte» steder som Farnese og Sorano, Montefiascone og Martá ligger som «tidslommer» i et episk, bølgende landskap av høydedrag, innsjøer og vingårder.

MENNESKENE
Folket sør i Toscana – i det historiske landområdet Maremma – er preget av sin fortid. Mange er bønder, og knyttet til jorda. Det gir en ekstra dimensjon til et besøk der. 

Her er det få forstillelser – bare ekte kjærlighet til sitt unike opphav og gleden over besøkende som setter pris på det samme.

ROMA – DEN EVIGE STAD
Byen med sin uendelighet av attraksjoner – som Forum Romanum, det nyåpnede Augustus-mausoleet og Peterskirken (bildet) – ligger halvannen time i bil fra Bolsenasjøen – selve hjertet i Maremma.

OSTIA
Byen ved Middelhavet er også forstad til Roma. «Den evige stad» er lett tilgjengelig med metroen. Det samme er den historiske havnebyen Ostia Antica (bildet), som ligger en kort kjøretur unna. Her bør du ta deg god tid, gjerne med en piknik-kurv på armen. Få steder egner seg nemlig bedre til en lunsj under et av de fenomenale pinjetrærne.

Ta kontakt med oss nå, så får du vite mer: info@pearljourneys.com

MADEIRA

BLOMSTERØYA – ATLANTERHAVETS PERLE
 
* Levadavandring
* Byvandring
* Vinsmaking
* Fjellvandring på blomstringstur
* Båttur
* Sightseeing til nordre del av øya

Besøk på

* kunstsenter
* lokal kurvprodusent
* spritfabikk mm

 

SPANIA

Fra storbyen til toppene, via vingårdene til havet

Velg en destinasjon eller la oss gi deg et tilbud om full pakke!

1. Barcelona – Opplev storbyen på egen hånd
eller med Norsk guide på de viktigste attraksjonene.
2. Pyreneene med fascinerende natur, fottur eller med sykkel.
3. Aktiviteter i og ved hotellet – Dagsturer
4. Catalonia – Cava-distriktet: Her bor du på en vingård
5. Aktiviteter i og ved vingården
6. Dagsturer pr bil eller sykkel
7. Andalusia – natur og arkitektur, dagsturer
8 Badeferie – med full rulle eller en bortgjemt idyll

Hva med en tur med Katamaran tilbake til Barcelona før hjemreisen?

 

Ta kontakt med oss nå, så får du vite mer: info@pearljourneys.com

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

KROATIAS ØYRIKE og mye mer…
Hos oss får du full pakke – valget er ditt:

 
• Dubrovnik – opplev den gamle byens atmosfære, fra gateplan til fugleperspektiv
• Cruise langs den fantastiske kysten
• Lei en villa, fra luksusbolig til enklere standard
• Guidet tur med sjåfør
• Leiebil og en anbefalt, veiledende rute

Ta kontakt med oss for å få vite mer: info@pearljourneys.com