Årlig arrangerer vi flere gruppeturer, som alltid har norsk reiseleder med mange års erfaring i landet. Her er programmet for ture i oktober-november 2019

Vi starter på vårt eget hotell BOMANI beach BUNGALOWS, i fiskelandsbyen Mlingotini. Her blir det nære møter med kystkulturen og de hyggelige innbyggerne som alltid ønsker oss velkommen. Du som vil ha mer safari, får nå anledning til å møte flere dyr på nært hold. Tre dagers opphold i nasjonalparken er spekket med dyreopplevelser. Så legger vi nasjonalparken bak oss og «drar dit pepper’n gror» – Zanzibar. Her tar vi for oss av Stone Towns historie i lettversjon, besøker byens markeder og avslutter på et av byens tak hvor vi inntar en arabisk/zanzibarsk middag.

Denne gangen er det Solfrid Gjengset som tar imot dere når dere lander i Dar es Salaam. Hun kom til Tanzania første gang i 1996 og har siden lagt til rette for genuine turer i dette spennende landet. Solfrid eier og driver turoperatørselskapet Pearl Journeys i Grimstad og det lille hotellet BOMANI BEACH BUNGALOWS i Tanzania. Lokale guider bidrar med mer solid fagkunnskap underveis.

DEL 1: LANDSBYLIV OG SAFARI
29. okt – 3. nov- : Bomani Beach Bungalows, www.bomanibeach.com
inkludert i prisen der er
5 netter inkl. frokost
Landsbyvandring
Båttur med hotellets Dhow gjennom mangroveskogen og ut til havet.
Tur til Bagamoyo
Masse andre aktiviteter venter – de er ikke inkludert og kan planlegges individuelt etter hvert, se under.

 1. – 5. nov: SAFARI i Mikumi Nasjonalpark www.mikumiwildlifecamp.com
  Inkludert i prisen der er henting på Bomani Beach med safaribil, kjøretur ca 6 – 7 timer
  2 netter med helpensjon i hyttene midt i parken.
  Alle skatter og avgifter til parken, safaribil, sjåfør/guide, «game drives» (bilturer i parken)
  Dere bestemmer selv om dere vil kjøre safaribil til Dar og så ta båt til Zanzibar – dette er inkludert nå. På grunn av trafikksituasjonen rundt Dar anbefaler vi gjerne å fly (ikke inkludert). Det er kjapt og effektivt og gir mer tid i parken siste dag også.


  DEL 2: ZANZIBAR FOR ALLE SANSER

  5. 8. nov: Krydderøya www.tembohotel.com
  Zanzibar, Tembo Hotel:
  3 netter med frokost, sightseeing i byen med middag på «byens tak», samt at vi skal besøke en krydderfarm – der pepper’n gror!
  Når vi ankommer krydderøya, møter vi «vår mann på Zanzibar» og får skyss til hotellet i Stone Town. Her skal vi oppleve byen på nært hold.
  For deg som vil ha mere sol og bad, legger vi gjerne til noen dager på et strandhotell etterpå. Ikke inkludert foreløpig.

  Turen er over
  Det er tid for å oppsummere, ta vare på minnene og sette kursen hjemover igjen. Dere får skyss til flyplassen, hvor deres individuelle billetter viser turplanen.
  Vi inkluderer også lokale flybilletter der det er ønskelig, men det er altså ikke inkludert så langt.
  Velkommen tilbake til nye opplevelser med Pearl Journeys!
  www.pearljourneys.com, telf 41 46 56 68

 

Vi tar selvsagt gjerne imot ditt ønske om gruppetur – send mail til info@pearljourneys.com

16 dager - en fargerik opplevelse

Kenya - Karen Blixens hus

Kazuri Smykkefabrikk

Amboselli Nasjonalpark - solnedgang

Ved foten av Kilimanjaro

Et nært møte med de innfødte

Ved det Indiske hav - Bomani Beach Bungalows

Safari - et møte de DE STORE

Zanzibar - krydderøyen og litt til...

Nok et eksempel på en spennende gruppetur! Ta kontakt for mer informasjon om datoer og priser:
Dette er en spennende reise gjennom «bush og by» med opplevelser i kø! Vi starter i storbyen Nairobi i Kenya i to dager. Besøket på Karen Blixens Farm blir et sterkt møte med den danske kvinnens liv og virke utenfor byen. Under besøket i smykkefabrikken Kazuri får du oppleve hele prosessen fra en grov leirklump til vakre smykker, som produseres av enslige mødre.

Både lunch og middag denne dagen foregår i ganske så eksotiske omgivelser -henholdsvis Karens Coffee Garden og Carnivore Restaurant. Deretter bærer det sørover til Amboseli Nasjonalpark, hvor horder av dyr omgir bilen og vi overnatter i en camp omgitt av dyreliv.

Neste dag kjører vi til landsbyen Oloitokitok, hvor vi spaserer over grensen til Tanzania og blir møtt av en ny sjåfør. Han skal ta oss med til foten av Kilimanjaro, hvor vi nyter nærheten til fjellet et par døgn. Du kan velge å gå en tur gjennom egnskogen til første hytta. Hvis ikke det passer deg, blir du med på landsby- vandringen i Marangu Village, som byr på spennende møter med den lokale stammen Mchaga, inkludert en tur ned i grottene som de laget da de var i konflikt med Masaiene. I og omkring Marangu er det alltid travle markeder, hvor vi blir godt mottatt og kan studere handel og vandel på tradisjonelt vis.

For at du skal få oppleve mer av landet, tar vi en biltur fra Kilimanjaro til Det Indiske Hav. Der venter nye lokale opplevelser på vårt eget hotell BOMANI beach BUNGALOWS, i fiskelandsbyen Mlingotini. Her blir det nære møter med kystkulturen og de hyggeligeinnbyggerne som alltid ønsker oss velkommen.

Du som vil ha mer safari, får nå anledning til å møte flere dyr på nært hold. Tre dagers opphold i nasjonalparken er spekket med dyreopplevelser. Så legger vi nasjonalparken bak oss og «drar dit pepper’n gror» – Zanzibar. Her tar vi for oss av Stone Towns historie i lettversjon, besøker byens markeder og avslutter på et av byens tak hvor vi inntar en arabisk/zanzibarsk middag.

Vi tar selvsagt gjerne imot ditt ønske om gruppetur – send mail til info@pearljourneys.com

16 dager - en fargerik opplevelse

Kenya - Karen Blixens hus

Kazuri Smykkefabrikk

Amboselli Nasjonalpark - solnedgang

Ved foten av Kilimanjaro

Et nært møte med de innfødte

Ved det Indiske hav - Bomani Beach Bungalows

Safari - et møte de DE STORE

Zanzibar - krydderøyen og litt til...