TEMA-REISER :

La ferie bli en kilde til inspirasjon og hvile. En reises som setter varige spor

«Si oss hva du vil oppleve og vi skal si deg hvor du kan dra!»

Det autentiske Afrika: 25.feb. – 12.mars 2018

Ny Gruppetur til Kenya, Killimanjaro, Bomani Beach, Safari, Zanzibar.
Velg selv hvor mye du vil oppleve av Afrika av oppsatte tur, spør oss om tilbud!

Jentetur til Afrika 12.-20. mars 2018

Where people and cultures meet closely. Det beste utgangspunktet for et nært møte med land og folk. Sterke, genuine opplevelser som inspirerer og gir varige minner.

Skrivekurs i Tanzania
17.-29. november 2018

Ta med deg opplevelsene i Tanzania nedskrevet på en sanselig måte. På Bomani Beach møter du landets mest etterspurte pedagog innen kreativ skriving -Kjersti Wold.

Saute za Busara
8.-11. februar 2018

Årlig festival for alle på Zanzibar. The Old Fort er fylt av forventningsfulle kulturelskere fra hele verden -Fire dager full av opplevelser, stemningen er magisk

En annerledes jul…

Tradisjoner skal følges på Bomani som hjemme, selv om alt er annerledes – ja, kanskje helt snudd på hodet. Det er juleaften og tropenatt, en opplevelse du må ha på din bucket liste!

Safari – tett på dyrene

Safari betyr reise, og vi tar deg med så du kommer i nærkontakt med storslått Afrikansk natur. Vi har stor kjennskap til safariparkene som finnes i Øst-Afrika

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Du kan sende oss en m mail på info@pearljourneys.com eller ringe oss på 41 46 56 68. Du kan også besøke oss på DET lille GALLERI (www.detlillegallerigrimstad.com), hvor vi har kontortid etter avtale, slik at det passer for deg.

Kontakt oss