Safari

Hvor: Tanzania, Kenya, Sør-Afrika
Pris fra: 17 800 kr
Antall dager: 12 – 20 dager

Se Afrikas Fem Store i det fri

De Fem Store – løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn – er alle å finne i Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Disse er blant de utallige dyrene alle burde få med seg en eller annen gang. Det er mange nasjonalparker og velge mellom, og mange hensyn å ta – hvor har de hvilke dyr? Hvor er det færrest andre turister? Hvilke parker passer ditt budsjett og hvilke har best overnattingsmuligheter? Vi i Pearl Journeys er klare til å gjøre vårt beste for at du skal få alt du ønsker deg og mere til. Disse er blant de utallige dyrene alle burde få med seg en eller annen gang.

Det er mange nasjonalparker og velge mellom, og mange hensyn å ta – hvor har de hvilke dyr? Hvor er det færrest andre turister? Hvilke parker passer ditt budsjett og hvilke har best overnattingsmuligheter? Vi i Pearl Journeys er klare til å gjøre vårt beste for at du skal få alt du ønsker deg og mere til.

Disse er blant de utallige dyrene alle burde få med seg en eller annen gang. Det er mange nasjonalparker og velge mellom, og mange hensyn å ta – hvor har de hvilke dyr? Hvor er det færrest andre turister? Hvilke parker passer ditt budsjett og hvilke har best overnattingsmuligheter? Vi i Pearl Journeys er klare til å gjøre vårt beste for at du skal få alt du ønsker deg og mere til. Disse er blant de utallige dyrene alle burde få med seg en eller annen gang. Det er mange nasjonalparker og velge mellom, og mange hensyn å ta – hvor har de hvilke dyr? Hvor er det færrest andre turister?

Hvilke parker passer ditt budsjett og hvilke har best overnattingsmuligheter? Vi i Pearl Journeys er klare til å gjøre vårt beste for at du skal få alt du ønsker deg og mere til. Disse er blant de utallige dyrene alle burde få med seg en eller annen gang. Det er mange nasjonalparker og velge mellom, og mange hensyn å ta – hvor har de hvilke dyr? Hvor er det færrest andre turister? Hvilke parker passer ditt budsjett og hvilke har best overnattingsmuligheter? Vi i Pearl Journeys er klare til å gjøre vårt beste for at du skal få alt du ønsker deg og mere til.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Du kan sende oss en m mail på info@pearljourneys.com eller ringe oss på 41 46 56 68. Du kan også besøke oss på DET lille GALLERI (www.detlillegallerigrimstad.com), hvor vi har kontortid etter avtale, slik at det passer for deg.

Kontakt oss