Om oss

«Si oss hva du vil oppleve og vi skal si deg hvor du kan dra!»

I Afrika har vi reist siden 1996 – i Europa mye lenger. Vi begynte som AD Travel – nå er vi Pearl Journeys – Perlereiser – og viser vei til våre ”perler” både i Afrika og i Europa. De autentiske opplevelsene setter varige, positive spor – hos deg som reisende og hos dem vi besøker. VÅR lokalkunnskap er DIN trygghet når du reiser med oss. Enten du velger en individuell tur, spesielt tilrettelagt for deg og dine, eller du velger en gruppetur eller tematur: Dette er opplevelsene du aldri glemmer! Vi er selvsagt medlem av Reisegarantifondet. Nå treffer du oss i nytt kontor på bryggekanten i Grimstad, i DET lille GALLERI, kunst og genuine reiser: www.detlillegallerigrimstad.com FØLG OSS PÅ FACEBOOK OGSÅ – HER KOMMER NYHETENE FØRST!

Hvorfor velger du å reise med Pearl Journeys?

 • ERFARING
  Vi har erfaring i Afrika med fokus på Tanzania siden 1996. Alle våre lokale guider har også solid bakgrunn i bransjen og vet hvordan de skal bidra til å gjøre DIN tur uforglemmelig
 • LOKALKUNNSKAP
  Vår lokalkunnskap og vårt nettverk er ditt trygghet for en velregissert reise, helt tilpasset DINE ønsker og behov
 • KVALITETSSIKRING
  Enten du velger Tanzania eller et av våre unike reisemål i Europa, har vi selv prøvd overnattingsstedene og opplevelser, samt knyttet kontakt med dem du møter på din tur.
 • FLEKSIBILITET & PRIS
  Vi er svært fleksible på tid, sted og pris. Du har ønskene – Vi har ideene!