Afrika – Tanzania,
vilt – vakkert og trygt!

Den beste starten på Afrika opplevelsen.

6 gode grunner til besøke Tanzania?

Landet har:
– uberørt natur – stort utvalg av åpne nasjonalparker med frihet for dyrene til en naturlige vandring og som gir oss gode muligheter til å møte de i sitt rette element
– genuin kultur og masse hyggelige, åpne mennesker
– et stabilt politisk styre uten uro med naboer
– stammer uten ulmende konflikter
– ingen dramatiske natur-trusler
– minst kriminalitet av de afrikanske landene

SAFARI – en reise i dyrenes eget rike

I nasjonalparker har dyrene et trygt liv og vi legger opp at du skal møte dem  tett på, samtidig som vår ferdsel er slik at vi ikke forstyrrer dem. Hvilket land og hvilken park du skal velge, avgjøres av dine ønsker kombinert med vår lokalkunnskap.
Hvor møter vi flest dyr og færrest turister? Hvilke parker passer ditt budsjett og hvor er de beste overnattingsmulighetene? Beste safari for barnefamiler?
Andre suksesskriterier: Vi sørger også for at du får en god bil som gir deg total trygghet på veiene og i parkene. Sjåføren/guiden er svært dyktig,  kjenner naturen så han enkelt kan dele sin kunnskap med dere og er dessuten en hyggelig kar å være på tur med.
Vi i Pearl Journeys er klare til å gjøre vårt beste for at du skal få alt du ønsker deg og mere til.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Du kan sende oss en m mail på info@pearljourneys.com eller ringe oss på 41 46 56 68. Du kan også besøke oss på DET lille GALLERI (www.detlillegallerigrimstad.com), hvor vi har kontortid etter avtale, slik at det passer for deg.

Kontakt oss